U verziji WBO

Joyce sredio Parkera za privremeni naslov svjetskog prvaka

Joe Joyce je pogodio lijevim aperkatom Josepha Parkera i poslao ga na spavanje. Do tog trenutka to bila borba koja je mogla otići na jednu ili drugu stranu. Jer su pogađali jedan i drugi.
Sport / Ostali sportovi | 25. 09. 2022. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet je bila O2 Arena, ali nije londonska već ona manchesterska u kojoj su rukavice ukrstili Joseph Parker i Joe Joyceu. U fenomalnom okršaju koji je ponudio vrhunski boks skoro do samog kraja. Napisali smo do samog kraja, jer je borba završena prije 12-te runde.

Joe Joyce je pogodio lijevim aperkatom Josepha Parkera i poslao ga na spavanje. Do tog trenutka to bila borba koja je mogla otići na jednu ili drugu stranu. Jer su pogađali jedan i drugi. Međutim, Joyce je izgledao kao stijena i sjajno je amortizirao udarce Parkera koji su bili sve samo ne lagani. Čak je u desetoj rundi izgledalo kao da "momentum" prelazi na stranu Novozelanđanina, ali svi ti udarci koji je Parker uputio kao da su završavali u zidu.

Video: Joe Joyce vs Joseph Parker

Ovo je 15. pobjeda u 15. profesionalnom nastupu za Joycea koji je sada postao i WBO-ovim privremenim svjetskim prvakom u teškoj kategoriji. Joseph Parker borio se u AO Areni treći put zaredom, a nakon dvije pobjede nad Chisorom, došao je red i na poraz. Treći je to Parkerov poraz u 33. profesionalnom nastupu. Prvi put je poražen nokautom. Dosad je gubio od Anthonyja Joshue i Dilliana Whytea, ali na bodove.

Kopirati
Drag cursor here to close