Britanac se napokon smirio

Joshua: Imao sam dva meča jedan protiv Usyka, a jedan sa svojim emocijama

"Imao sam dva meča, jedan protiv Usyka, a jedan sa svojim emocijama. Oba sam meča izgubio. Prvi ću priznati da sam se iznevjerio, ponašao sam se kroz čiste emocije i strast, a nije dobro kad nemate kontrolu", rekao je Joshua.
Sport / Ostali sportovi | 22. 08. 2022. u 09:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono što smo vidjeli nakon završetka meča Joshua - Usyk ne događa se često u svijetu profi boksa. U jednom trenutku činilo se kako je Britanac izgubio razum. Izašao je van ringa, ušao u verbalni duel s nekim u publici, pa se onda vratio u ring, uzimao pojaseve, bacao ih, nešto pričao sa Usykom. Jednostavno bilo je svega. Nitko ne zna što se ustvari u tom trenutku događalo sa britanskim boksačem.

AJ se obratio svim svojim fanovima putem društvenih mreža, a tamo je prikazao lice na koje smo naviknuti od njega.

"Želim Usyku nastavak uspjeha u njegovom pohodu ka tome da bude velikan. Ti si prvak za primjer. Jučer sam se mentalno morao odvesti na tamno mjesto da bih se natjecao za titule svjetskog prvaka. Imao sam dva meča, jedan protiv Usyka, a jedan sa svojim emocijama. Oba sam meča izgubio. Prvi ću priznati da sam se iznevjerio, ponašao sam se kroz čiste emocije i strast, a nije dobro kad nemate kontrolu. Volim ovaj sport jako puno i postat ću bolji od sad pa nadalje. Poštovanje.‘‘, poruka je Anthonyja Joshue.

Kopirati
Drag cursor here to close