Bez spektakularnih izjava

Joshua: Ovo je bio još jedan dan u uredu za mene

"Mislim da je njegov kut imao veliku ulogu u predaji meča, a to su napravili kako bi ga sačuvali za nastavak karijere. Siguran sam da bi on nastavio. Jednostavno se radi o viziji, tajmingu i reakcijama", rekao je nakon meča Joshua.
Sport / Ostali sportovi | 24. 12. 2023. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Realno, bilo je samo pitanje u kojoj rundi će posao biti završen. Anthony Joshua je u pono boljoj formi nego što je to bio Jermainea Franklina ili Roberta Heleniusa. Otto Wallin nije imao šanse. Anthony Joshua bio je svjestan Wallinove kvalitete čak i prije toga.

Dvaput su boksali u amaterskim danima, a oba put je slavio Joshua. Za ovaj meč je bio maksimalno spreman. Ključni trenutak borbe zapravo se dogodio drugom polovicom pete runde. Joshua je lijevim krošeom fantastično pogodio Wallina i teško ga je uzdrmao. Kut švedskog borca odlučio je prekinuti meč između pete i šeste runde.

"Ja ne mogu ocijeniti svoj nastup. Moj tim i fanovi će to odraditi, njima to prepuštam. Ne, ovo nije ‘throwback‘, ovo je još jedan meč. Poštujem Otta i ususret ovom meču, svima sam govorio da se moram fokusirati isključivo na njega jer poštujem njegove vještine. Ovo je bio još jedan dan u uredu za mene. Pobjeda pod svaku cijenu. Kad molim, znam da misli usmjeravam isključivo ka pobjedi. Ovo je takav biznis gdje se pobjedom uspinjete na ljestvici, ali jedan poraz spušta vas skroz dolje. Želim upisivati pobjede što je dulje moguće. Nemojmo govoriti da se Otto predao između rundi, jer njega smatram istinskim ratnikom. Mislim da je njegov kut imao veliku ulogu u predaji meča, a to su napravili kako bi ga sačuvali za nastavak karijere. Siguran sam da bi on nastavio. Jednostavno se radi o viziji, tajmingu i reakcijama", rekao je nakon meča Joshua.

Kopirati
Drag cursor here to close