Turnir

II BJJ Old Bridge Open 2022.: Više od 200 natjecatelja okupilo se u Mostaru

''Ovaj sport je u ekspanziji u BiH, a ove godine napravljen je veliki korak jer je osnovan Federalni savez jiu-jitsua, što nas posebno raduje''
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2022. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u subotu, 5. studenoga, održan drugi međunarodni turnir brazilskog jiu-jitsua "II BJJ Old Bridge Open 2022." na kojemu je sudjelovalo više od 200 natjecatelja.

Natjecanje je organizirano po službenim IBJJ pravilima od kategorije za djecu pa sve do otvorene kategorije, gdje nema težinske osnove.

Foto: Bljesak.info / II BJJ Old Bridge Open 2022. u Mostaru

''Ovaj sport je u ekspanziji u BiH, a ove godine napravljen je veliki korak jer je osnovan Federalni savez jiu-jitsua, što nas posebno raduje jer smo mi u Mostaru, zajedno s kolegama iz kluba Slava MMA, pioniri ovog sporta'', kazao je ranije Jasmin Pandur, sportski direktor Sportskog društva ''Reflex'' iz Mostara.

Foto: Bljesak.info / II BJJ Old Bridge Open 2022. u Mostaru

Turnir je organiziran u partnerstvu s klubom brazilskog jiu-jitsua "Bosnae Team United" iz Sarajeva te uz podršku Sportskog saveza Grada Mostara, Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije i BH Telecoma.

Foto: Bljesak.info / II BJJ Old Bridge Open 2022. u Mostaru

 

Kopirati
Drag cursor here to close