Međunarodni turnir

Borci mostarskog ''Reflexa'' uspješni na međunarodnom jiu-jitsu turniru

Trenutno je aktivna besplatna škola brazilske jiu jitse za djecu od 6 do 10 godina koju vode treneri Haris Suša i Jasmin Pandur
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2022. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Značajan rezultat ostvarili su borci iz mostarskog Reflexa koji su proteklog vikenda naustupili za tim Bosnae Team United iz Sarajeva, na međunarodnom turniru brazilske jiu jitse ''5. Sarajevo East European Brazilian jiu jitsu Open Championship 2022.''

Na turniru su nastupila četiri borca.

Haris Suša je nakon pobjede u polufinalnoj borbi nad predstavnikom Slovenije u kategoriji ljubičastih pojaseva, poražen od strane IBJJF europskog vice-prvaka Belmira Ahmedspahića, koji se smatra jednim od najboljih boraca Bosne i Hercegovine.

Dženis Prguda je nastupio u dvije kategorije plavih pojaseva, u otvorenoj kategoriji i u -94kg. I nakon nekoliko dobrih pobjeda, u finalnim borbama se okitio srebrom.

Đenan Mušinović je također nastupio u dvije kategorije plavih pojaseva. U kategoriji mastera -94 je poražen u finalnoj borbi osvojiviši srebro, a u otvorenoj kategoriji je zaustavljenu četvrtfinalu.

Adnan Kljako, na svom prvom natjecanju bijelih pojaseva u kategoriji -100, se nakon pobjede u polufinalnoj borbi plasirao u finale kategorije, ali zbog ozlijede nije mogao završiti borbu, osvojiviši srebrenu medalju.

Natjecateljske aktivnosti koje slijede za članove Reflexa su pripreme za natjecanje 22.10.2022. u Tuzli, a i finalne pripreme za organizaciju mostarskog turnira II BJJ Old Bridge Mostar open 2022. koji će se održati 5.11.2022. godine.

Također, trenutno je aktivna besplatna škola brazilske jiu jitse za djecu od 6 do 10 godina koju vode treneri Haris Suša i Jasmin Pandur, pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti, u kojoj je djeci osigurana sva oprema i besplatna kimona za trening, navode iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close