Još jedno

Izborila Lana finale i na 100 leptir

Nakon isplivanih 58.32 u kvalifikacijama, Lana je u polufinalu bila još brža. Uspjela se spustiti ispod 58 sekundi, jednostavno je morala s obzirom da su u njenom društvu, barem u ovoj utrci Ruskinja Chimrova i Grkinja Ntountounaki bile izuzetno brze
Sport / Ostali sportovi | 05. 11. 2021. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada možemo napisati da je bilo prema očekivanja. Nakon tri sjajne utrke na 200 metara, na dvostruko manjoj dionici Lana Pudar je stigla do još jednog, drugog finala zaredom na Europskom prvenstvu u Kazanju. Nakon isplivanih 58.32 u kvalifikacijama, Lana je u polufinalu bila još brža. Uspjela se spustiti ispod 58 sekundi, jednostavno je morala s obzirom da su u njenom društvu, barem u ovoj utrci Ruskinja Chimrova i Grkinja Ntountounaki isplivale vrijeme 56.75, odnosno 56.49.

U drugoj polufinalnoj utrci velika Sarah Sjoestroem je bila nešto sporija od Ntountounaki, tek pet stotinki, dok su Di Liddo i Anastasiya Shkurdai bile unutar deset stotinki, u razmaku od 56.71, do 56.81.

Ukupno gledajući Lana je u polufinalu imala šesto vrijeme. Finale na 100 leptir plivačica na rasporedu je sutra kao treća utrka popodnevnog programa.

Kopirati
Drag cursor here to close