Nove tri utakmice večeras

Mostar 2023 : Nastavljaju se uzbuđenja iza Desete

Ono što je poznato nakon petka, na turniru ćemo i dalje gledati ekipe "Amagal Gorica Gruda", "Nevesinja" i "Xsoft Tekstilne industrije Mostar".
Sport / Ostali sportovi | 17. 06. 2023. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavljaju se uzbuđenja na ove sezone izuzetno jakom malonogometnom turniru Mostar 2023. Ono što je poznato nakon petka, na turniru ćemo i dalje gledati ekipe "Amagal Gorica Gruda", "Nevesinja" i "Xsoft Tekstilne industrije Mostar".

Sva tri sastava su bila poprilično uvjerljiva u svojim posljednjim nastupima. Amagal je eliminirao sastav Neuma 5:2, Anđel Čolak i Ivan Pekušić su bili dvostruki strijelci. Nevesinje je bilo bolje od Ljubuškog 4:0, dok je kvalitetni sastav Xsoft-a bio vrlo uvjerljiv, u strijelce su se upisali Mario Aladžić, Nermin Kahvedžić, Igor Mirković i Vladimir Džombić.

Večeras se program nastavlja od 20 sati kada će na teren ekipe "Bobanovog naselja" i "MZ Gnojnice". Sat vremena nakon toga čeka nas duel "Pavković paneli La Viva" - Magic Pub Makarska", dok bi prema najavama najzanimljiviji duel trebao biti onaj između "Karlika" i "CB Đir-a".

Karliko je u prvom susretu deklasirao MZ Kočerin 6:0, Duje Kustura i Antonio Sekulić su bili u glavnim ulogama. CB Đir je imao daleko više posla. Oni su tek nakon izvođenja penala prošli ZGI Mostar 7:5. U regularnom tijeku bilo je 3:3. Za ekipu Karlika igra nekolicina igrača finaliste play off prvenstva Hrvatske, MNK Olmissum iz Omiša, dok u dresovima CB Đira možete vidjeti nekolicinu bivših i sadašnjih reprezentativaca BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close