Mostar 2023.

Večeras spektakularni okršaji reprezentativaca iz nekoliko država!

Sport / Nogomet | 21. 06. 2023. u 17:29 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni turnir "Mostar 2023." večeras doživljava pravu kulminaciju.

Turnir počinje u 19 i 30, a sastaju se viceprvak turnira od prošle godine Caffe Label protiv odlične ekipe Amagal Gorica sastavljena od igrača iz Imotskog i futsal igrača Mnk Hercegovine.

Nakon toga igra se derbi najbolje domaće ekipe "Krešimir Keta Bandić", koja broji i reprezentativce BiH Boškovića i Josipa Sesara, protiv odlične ekipe Mnk Tići koja također u svom sastavu ima Marina Sesara,  te igrače Mnk Hercegovine i bivšeg Plemića Zvonu Vukoju.

Zatim nas od 21:30 očekuje svojevrsna repriza finala futsal prvenstva BiH između ekipa Basement club za koju nastupaju osvajači prvenstva BiH iz Bijeljine koji također imaju reprezentativce BiH i Srbije u svom sastavu, protiv ekipe Xsoft tekstilna industrija za koju nastupa više reprezentativaca BiH i članovi ekipe Mostar Stari grad.

Mostar 2023. / Raspored turnira

Pravim spektaklom završava program s 22:30, s preko 10 reprezentativaca Hrvatske i BiH. 

Karliko u sastavu s Pavićem, Gašparom, Žarkom Luketinom, Kusturom i ostalima pojačan Jelovčićem, Perišićem i Jurlinom će odmjeriti snage s Biberon Mepasom za koje nastupaju Marinović, Hrkać, Ćorluka, Gosto, Suton pojačani Baškovićem na golu, Sašom Babićem, Družijanićem, Kurajom itd.

Kopirati
Drag cursor here to close