U Rockyjevom stilu

Iron Puki s trenerom Filipovićem počeo pripreme za najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri

Najbolji bh. profesionalni bokser Edin Puhalo, alias Iron Puki, počeo je pripreme za najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri.
Sport / Ostali sportovi | 01. 02. 2022. u 00:11 Fena
Pripreme za IBO titulu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji bh. profesionalni bokser Edin Puhalo, alias Iron Puki, počeo je pripreme za najvažniji meč u svojoj dosadašnjoj karijeri.

Naime, naš bokser bi se krajem ožujka trebao boriti za IBO titulu, a kako je i sam rekao, za ovaj meč želi napraviti najbolje pripreme do sada.

- Ne želim ništa prepustiti slučaju, odnosno svaki segment ću odraditi po planu i preporuci mog tima na čelu s trenerom Ivanom Filipovićem. Ovo mi je mnogo važan meč i želim dati sve od sebe kako u pripremama, tako i u samoj borbi kako bi prvi put u povijesti BiH pokušao osvojiti IBO titulu. Želim također doći na listu izazivača te ako Bog da i ako sve bude kako treba želim do kraja godine napasti svjetsku IBO titulu - rekao je Puki.

Bh. bokser se priprema paralelno na planinama Bjelašnici, Igmanu i Gosini (Romanija) te njegovom Iron Puki Boxing kampu.

- Obaveze oko planirane organizacije velikog eventa u ožujku mi ne dozvoljavaju da konstantno budem na nekoj od naših planina, ali svaki slobodan dan iskoristim za odlazak, te za trening snage i izdržljivosti upravo na našim planinama. Drago mi je da sam pripreme počeo na planini s dosta snijega i uz debele minuse. Volim to i volim taj način treniranja u tim ekstremnim uvjetima kao što je to svojevremeno na filmskom platnu prikazao Rocky. To me veoma motivira - poručio je Puki.

Puhalo već drugi tjedan radi takozvani kamp i radit će ga do samog meča, s tim da je u planu da sparing fazu odradi u Zagrebu - priopćeno je iz njegovog tima.

Kopirati
Drag cursor here to close