22. svibnja

Iron Puki ponovo u ringu i to protiv Mađara Sere

Puki će biti zvijezda večeri na eventu, koji organizira njegov klub IRON PUKI BOXING, u suradnji s njegovim promotorom KETY BOXPROMOTION - Redžo Dedeić i menadžerima MTK GLOBAL.
Sport / Ostali sportovi | 12. 05. 2021. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naš najbolji profesionalni boksač Edin Puhalo, alias IRON PUKI, 22. svibnja ulazi ponovo u ring, a protivnik će mu biti iskusni Mađar Zoltan Sera.

Puki će biti zvijezda večeri na eventu, koji organizira njegov klub IRON PUKI BOXING, u suradnji s njegovim promotorom KETY BOXPROMOTION - Redžo Dedeić i menadžerima MTK GLOBAL.

Boksački spektakl će biti održan u Sarajevu, u Domu Mladih, a nakon nekoliko mjeseci bez borbi, Mađar je veliki izazov za našeg Pukij.

Sera je, naime, u karijeri imao čak 55 borbi, a slavio je 32 puta, od čega je 22 puta nokautirao svoje protivnike. Mađar je tri puta u karijeri boksao za prvaka Europe u WBO, WBA i IBF Federacijama, što samo pokazuje koliko je iskusan borac.

„Odradio sam vrhunske pripreme s mojim novim bokserskim trenerom Ivanom Filipovićem, iz Rijeke, koji je tu sa mnom i s kojim sam odradio ovaj završni kamp od pet tjedana, kao i sa mojim timom IRON PUKI BOXING i mojim kondicijskim trenerima iz PFHSC-a. Trenutno radimo sparing fazu i akumulaciju za sam meč i mogu reći da sam u vrhunskoj formi. Mađara smo gledali, analizirali i idemo po novu pobjedu. Ovaj meč mi je mnogo važan i pobjeda mi, vjerojatno omogućava borbu za titulu u WBO federaciji. I ako je korona virus još prisutan uspjeli smo napraviti odličan „fight card“, te dovesti vrhunske borce iz regije“, kazao je Iron Puki.

Uz spomenuti meč između Pukija i Sere, koji će ujedno biti i glavna borba večeri, planirano je još pet borbi i to: Agron Smakići (Hrvatska) vs Andras Csomor (Mađarska), Mirsad Ćebo (BiH) vs TBA, Džan Šljivo (BiH) vs Davor Matić (BiH), Željko Stegić (BiH) vs TBA, Viktor Mihailović (Crna Gora) vs TBA.

Omogućen je i direktan prijenos ovog boksačkog spektakla i to na Face TV, odmah nakon CD-a.

Kopirati
Drag cursor here to close