Odluka pala na penale

HVIDRA 2021: Momčad Krešimir Keta Bandić pobjednik turnira

Sport / Ostali sportovi | 18. 12. 2021. u 10:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dominacija momčadi "Vaske Benz Ljuti Dolac" prekinuta je u finalu 27. po redu Božićnog turnira Hvidra Mostar 2021. Nakon dva vezana naslova, "Vaske Benz" je poražen u finalu, bolja je bila momčad "Krešimir Keta Bandić" nakon izvođenja penala.

Kako se i očekivalo sama utakmica je bila neizvjesna do samog kraja jer su u finalu sastale definitivno dvije najkvalitetnije momčadi. "Vaske benz" je opet imao raspoloženog Sabahudina Petka koji je bio dvostruki strijelac, međutim, pobjednici su se uspjeli dva puta. Prvi put je na 1:1 poravnao Mile Pehar, drugi put iz kaznenog udarca četiri minuta prije kraja Ante Ćorluka iz kaznenog udarca.

Na kraju se pristupilo izvođenju penala u kojima su bili uspješniji
igrači momčadi "Krešimir Keta Bandić" pa su slavili 5:4. Pobjednički pokal pobjednicima uručio je Predsjednik vlade HNŽ Nevenko Herceg.

Treće mjesto je pripalo momčadi "Caffe Pink/Caffe Label".koja je u svojoj posljednjoj utakmici na turniru nadigrala sastav Dost. pizze "Speedy Gonzales" 5:1.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Mile Pehar, najbolji golman je Tomislav Bevanda, obojica su branili boje osvajača naslova, dok je najbolji strijelac Adnan Kalajdžić igrač momčadi "Caffe Pink/Caffe Label".

Između finalnog i susreta za treće mjesto odigrana je utakmica Legendi Mostara odnosno zvijezda Božićnog turnira i NK Bogdanovca, koji je zaključena rezultatom 3:2 u korist mostarske momčadi. Publika je u ovom susretu mogla vidjeti na djelu neke od igrača koji su godinama nastupali i osvajali ovaj turnir.

Kopirati
Drag cursor here to close