Prvo izdanje United Cupa

Hrvatska za polufinale protiv Grčke

Meč između Hrvatske i Grčke se igra u Perthu. Brisbane je domaćin duela Poljska - Italija, dok SAD - Velika Britanija sastaju u Sydneyu. Pobjednici u ova tri duela će naravno u polufinale, a tamo će se naći i jedan, najbolji poraženi iz ovih duela.
Sport / Ostali sportovi | 03. 01. 2023. u 23:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska je savladala Francusku 3:2 u drugom meču United Cupa, pa će za plasman u polufinale igrati protiv Grčke. Protiv Francuske je Hrvatska imala 2:0 nakon prvog dana, a situacije se zakomplicirala nakon što je Garcia bila bolja od Petre Martić 7-6(9), 6-4. Međutim u četvrtom meču, treći bod za Hrvatsku je izborio Borna Gojo.

Mannarino je imao break prednosti u trećem setu, Gojo tri meč lopte kod 6-5, ali je na kraju odluka pala u tie breaku 7-5. Dvoboj protiv Grčke ključan je za plasman u polufinale. Mečevi startaju u ranom jutarnjem terminu po našem vremenu, iza pet sati ujutro.

Tada će Donna Vekić odmjeriti snage sa 158. tenisačicom svijeta Despinom Papamichail. Nakon njih, ne prije 7 sati, na teren
izlaze Borna Ćorić i Stefanos Tsitsipas. Četvrti meč bi trebale igrati Petra Martić i Maria Sakkari, peti Borna Gojo i Michail Pervolarakis.

Meč između Hrvatske i Grčke se igra u Perthu. Brisbane je domaćin duela Poljska - Italija, dok SAD - Velika Britanija sastaju u Sydneyu.
Pobjednici u ova tri duela će naravno u polufinale, a tamo će se naći i jedan, najbolji poraženi iz ovih duela. Hopman Cup koji je nekako najbliži United Cupu, šest puta je osvajala mješovita reprezentacija SAD, od ostalih selekcija koje gledamo u polufinalu, Poljska ima jednu titulu (2015. godine), Hrvatska također jednu iz 1996. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close