Veliko iznenađenje US Opena

Gojo se ofarbao zbog oklade

Goje je na Flushing Meadows stigao s novom bojom kose. Smeđu je pretvorio u blajhanu, a otkrio je i zašto. U pitanju je dogovor s trenerom Dujom Delićem.
Sport / Ostali sportovi | 02. 09. 2023. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do ovogodišnjeg US Opena, Borna Goja je igrao drugo kolo Roland Garrosa i prvo kolo Wimbledona. Sve ostalo su bile kvalifikacije. Naravno da je pred početak US Opena bio potpuni autsajder, Jedini cilj je bio proći kvalifikacije. Sada je u osmini finala i naredni protivnik je Novak Đoković. Za Goju je sve počelo upravo od američkog betona. Tamo je počeo karijeru graditi kada je stigla pozivnica za ATP turnir u Winston-Salemu. U tom je gradu pohađao sveučilište Wake Forest od 2017. do 2019., studirao poslovni menadžment.

"Prošlo je dosta vremena otad, najbolje razdoblje života proveo sam u Winston-Salemu, bilo je dobro. Treneri i program puno su mi dali u životu i karijeri, bez toga ne bih bio ovdje ili možda ni igrao pa sam stvarno zahvalan za to vrijeme, nedostaje mi škola i svi ljudi tamo", rekao je Gojo nakon prolaska dalje.

On je na Flushing Meadows stigao s novom bojom kose. Smeđu je pretvorio u blajhanu, a otkrio je i zašto. U pitanju je dogovor s trenerom Dujom Delićem.

"Trener i ja okladili smo se početkom godine da su se obojiti kad uđem u top 100. Stalno mi je malo falilo, 102., 103. i poludio sam, kao i inače. Donio sam nerazumnu odluku i rekao: "napravit ću to prije US Opena i možda se dogodi". I eto me ovdje", nasmijao se Gojo na presici.

Kopirati
Drag cursor here to close