US Open

Đoković u tri seta slomio Goju - Hrvat nasmijao tribine i Đokovića

Bio je ovo meč koji se s velikim zanimanjem pratio u regiji, a Đoković i Gojo nasmijali su gledatelje već u samom uvodu.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2023. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjednički put Borne Goje, koji je započeo u kvalifikacijama US Opena, prekinut je u osmini finala glavnog turnira, gdje je naletio na raspoloženog Novaka Đokovića koji je za dva sata i 25 minuta došao do pobjede 6-2, 7-5, 6-4 i tako ostao u lovu na 24. Grand Slam naslov.

Bio je ovo meč koji se s velikim zanimanjem pratio u regiji, a Đoković i Gojo nasmijali su gledatelje već u samom uvodu. Naime, nakon standardnog biranja strana i jedne fotografiju, dvojac je trebao odraditi fotografiranje i s druge strane. Ipak, izgleda kako je Borna malo zaboravio na proceduru te već nakon prvog fotografiranja pojurio prema osnovnoj crti kako bi se počeo zagrijavati.

Pokušavao ga je sudac dozvati, ali Borna je reagirao tek u trenutku kada je podigao glavu. Nasmijala je situacija i samog Novaka, a ovakvu reakciju Borne možemo pripisati maloj tremi koja je zasigurno u jednom obliku bila prisutna kod Borne.

Zanimljivu situaciju pogledajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close