Nije izdržala

Gauff se posvađala sa sutkinjom

"Prvi set, svaki poen. Nisam ništa rekla, ali sada je besmisleno. Ne zanima me što ona radi na servisu, na moj mora da bude spremna", zaključila je Coco.
Sport / Ostali sportovi | 29. 08. 2023. u 17:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Coco Gauff je izborila prolazak u drugo kolo US Opena, ali nakon velikih problema. Savladala je Lauru Siegemund u tri seta 3-6, 6-2, 6-4. Mlada Amerikanka je u jednom trenutku ušla u veću raspravu sa sutkinjom Marijanom Veljović. Kod vodstva 3-0 u trećem setu. Siegemund je signalizirala rukom kako nije spreman za prijem servisa. Gauff više nije izdržala.

"Nikad nije spremna kada ja serviram, otišla je da priča s trenerom četiri puta, a vi ste joj samo jednom dali opomenu za prekoračenje vremena, je li to fer? Sada govorite rezultat pošto je poen gotov, nije kao da igramo duge poene. Šest sekundi nakon poena kažete koji je rezultat. Četiri puta si joj progledala kroz prste. Nikad nije spremna. Ne igramo po 30 udaraca, već dvije lopte. Igram normalnom brzinom! Pitajte bilo kog suca, igram srednjom brzinom. Ne može tako u svakom poenu. I svi u publici vide da je tako cijeli meč. Prvi set, svaki poen. Nisam ništa rekla, ali sada je besmisleno. Ne zanima me što ona radi na servisu, na moj mora da bude spremna", zaključila je Coco.

Video: Gauff - Siegemund

U raspravu s Marijanom ušla je na kraju meča i Siegemund nakon što je zaradila kazneni poen zbog zadržavanja. Problem je bio "spori" odlazak po peškir.

Kopirati
Drag cursor here to close