Prvo slavlje u karijeri

Francuz Allegre iznenadio u Garmishu

Dva četvrta mjesta bili su najbolji rezultati Nilsa Allegrea ove sezone, međutim danas je očito imao svoj dan.
Sport / Ostali sportovi | 27. 01. 2024. u 17:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliko iznenađenje se dogodilo na današnjoj utrci superveleslaloma u Garmisch-Partenkirchenu. Dok su mnogi očekivali duel između trenutačno dvojice najboljih skijaša u brzim disciplinama Marca Odermatta i Cypriena Sarazzina u prvi plan je iskočio jedan drugi Francuz.

Dva četvrta mjesta bili su najbolji rezultati Nilsa Allegrea ove sezone, međutim danas je očito imao svoj dan. Švicarac Loic Meillard je u jednom trenutkuizgleda kao sigurni pobjednik, a onda ga je na drugo mjesto potisnuo Guglielmo Bosca. Nakon skijaša iz Italije, krenuo je Francuz koji će na kraju staze Kandahar imati najbolje vrijeme 1:11.92. Allegre je ostavio iza sebe Bosca na 18 stotinki, dok je Meillard bio sporiji 25 stotinki.

Veliki favoriti Švicarac Marco Odermatt i Francuz Cyprien Sarrazin, koji su mjesec dana dijelili sve brzinske pobjede, zauzeli su 4., odnosno 11. mjesto. Odermatt vodi u ukupnom poretku Svjetskog kupa s 1.306 bodova, Francuz Cyprien Sarrazin je drugi sa 684 boda, dok je treći Austrijanac Manuel Feller s 559 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close