Gabriella Papadakis nije imala problema

Francuski par ovaj put zlatni

Četverostruki svjetski i peterostruki europski prvaci u Pekingu su prvo fantastično otklizali kratki program oborivši vlastiti rekord iz 2019. godine od 90.03 te postavili novi svjetski rekord od 90.83.
Sport / Ostali sportovi | 14. 02. 2022. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron, Francuzi su bili veliki favoriti prije četiri u Pyeongchangu. I sve je bilo super, sve je bilo OK, uz Sheeranov hit "Shape of you" do trenutka kada je ni krivi ni dužna Gabriella je ponudila nešto više od jednog umjetničkog nastupa.

Jednostavno u jednom trenutku su očito neki konci popustili, neki pokret je učinio svoje i u prvom planu se se našle Gabrielline grudi.

"To me baš omelo, to mi je najgora noćna mora koja se mogla dogoditi na Igrama. Nisam imala izbora nego nastaviti dalje i to sam i napravila. Mogu biti ponosna na nas jer smo ipak na kraju sjajno sve odradili. To je baš frustrirajuće, mi nismo krivi za to što se dogodilo. To je do kostima, glupo je ispalo i baš smo razočarani, govorila je Gabriella nakon nastupa. Francuski par je osvojio srebro.

Ove godine, četiri poslije, Gabriella Papadakis i Guillaume Cizeron su na oduševljenje mnogih, osvojili to zlato. Četverostruki svjetski i peterostruki europski prvaci u Pekingu su prvo fantastično otklizali kratki program oborivši vlastiti rekord iz 2019. godine od 90.03 te postavili novi svjetski rekord od 90.83 nakon čega su na najbolji način odradili i slobodni program osvojivši 136.15 bodova i s ukupno 226.98 bodova postavili drugi svjetski rekord.

Video: Papadakis & Cizeron 2022 Winter Olympics

Drugo mjesto i srebrnu medalju u Pekingu osvojili su aktualni svjetski prvaci, ruski par Viktoria Sinicina i Nikita Kacalapov, koji su natjecanje završili s 220.51 bodova.Bronca je pripala američkom paru, Madison Hubbell i Zacharyju Donohueu, koji su u dva nastupa sakupili 218.02 bodova.

Video: Papadakis & Cizeron 2022 Winter Olympics

.

Kopirati
Drag cursor here to close