UFC

Fiziev je spreman napasti vrh

Bivši prvak se dosta mučio oko tih rušenja koje je Fiziev odlično branio, ali imao je nekakvog uspjeha u kontroli na žici.
Sport / Ostali sportovi | 10. 07. 2022. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borac lake kategorije Rafael Fiziev nastavlja se penjati po službenoj rang ljestvici. Sinoć je u zadnjoj rundi nokautirao bivšeg prvaka Rafaela dos Anjosa, a nokaut je došao samo 18 sekundi nakon što je peta runda započela.

U prve tri runde dos Anjos je intenzivno pokušavao rušiti Fizieva no uspjeha nije baš imao. Bivši prvak se dosta mučio oko tih rušenja koje je Fiziev odlično branio, ali imao je nekakvog uspjeha u kontroli na žici. Dok je borba bila na nogama Fiziev je tu bio konkretniji i dojam je bio da je napravio više štete.

U četvrtoj rundi dos Anjos je izgledao bolje, pogađao je nešto čišće udarce i djelovao je aktivnije na nogama, a uspio je tako i srušiti Fizieva i skupiti neko vrijeme kontrole, no nije bilo dovoljno.

Nažalost po dos Anjosa, zalet koji je uzeo u četvrtoj rundi je ubrzo završio u petoj. Fiziev je pogodio odličan lijevi kroše koji je bacio na pod dos Anjosa, a s još nekoliko udaraca u parteru je natjerao suca da prekine meč.

29-godišnji Fiziev je sad u nizu od šest pobjeda, a ovom si je osigurao priliku za napad na sami vrh divizije, piše Fight site.

Kopirati
Drag cursor here to close