Tako tvrde Rusi

Finci odbili operirati hokejaša iz Rusije?

Mogu vam reći da smo planirali operaciju mladog igrača Tolpara (juniorska momčad Salavata), ali su nas nazvali i rekli da građanima Rusije više ne pružaju usluge. To nam ne sluti na dobro", rekao je Bashirov.
Sport / Ostali sportovi | 17. 04. 2022. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako još uvijek nije zvanično potvrđena informacija, iako nismo čuli drugu stranu, nije lijepa. Posebno ako se gleda iz tog čistog sportskog ugla. Međutim, u današnjim vremenima kada su takva kakva jesu sve je moguće. Pa čak i da se dogodi ovo što se dogodilo, pod uvjetom da nije samo "propaganda".

Sportski direktor hokejškog kluba Salavat Yulaeva, Rinat Bashirov tvrdi kako je neimenovanom mladom ruskom hokejašu odbijena operacija u Finskoj!

"Godinama radimo sa Fincima i možda tome posvećujemo čak pretjeranu pažnju. Mogu vam reći da smo planirali operaciju mladog igrača Tolpara (juniorska momčad Salavata), ali su nas nazvali i rekli da građanima Rusije više ne pružaju usluge. To nam ne sluti na dobro. Ne mogu reći je li to trend za cijelu državu, ali po tome kako se tumači, to je za nas politička igra, rekao je Bashirov. Još ranije su Juho Metsol, Teemu Hartikainen, Markus Granlund i Sakari Manninen, Finci napustili momčad Salavata, a njima se pridružio glavni trener Tommy Lamsy.

"Zašto se Finci ponašaju tako podlo? Što je pas manji, to više laje. Vidite tko laje: Estonija, Latvija, Poljska i Finska. Ovdje nije čak nisu u pitanju ni sport ni politika, nego ljudske stvari, jer ne možete odbiti liječenje bolesnoj osobi" rekao je jedan od ruskih hokejaša Maxim Sushinski.

Kopirati
Drag cursor here to close