Spreman za najbolje

Filip Hrgović spreman za Furyja i Usyka, a meč protiv Babića ga ne zanima

Hrgović je tijekom četiri godine profesionalne karijere izborio 13 pobjeda, a do njih 11 je stigao nokautom.
Sport / Ostali sportovi | 27. 11. 2021. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović nastupit će 4. prosinca na Matchroom Boxing priredbi u Las Vegasu protiv 178. teškaša svijeta Scotta Alexandera.

Nedavno je u razgovoru za DAZN izjavio kako je spreman testirati se protiv najboljih boraca teške kategorije. Hrgović je tijekom četiri godine profesionalne karijere izborio 13 pobjeda, a do njih 11 je stigao nokautom.

Posljednju pobjedu je izborio 10. rujna u Klagenfurtu protiv Crnogorca Marka Radonjića.

Mnogi smatraju kako 29-godišnji borac još nije imao pravog protivnika, te se kao i Filip nadaju kako će se to u budućnosti promijeniti, piše fight site.

Hrgović vjeruje kako će uskoro dobiti pravu priliku i boriti se protiv najboljih.

''Spreman sam za sve njih, Tyson Fury, Oleksandr Usyk i Anthony Joshua'', rekao je Filip Hrgović i dodao:

''To su protivnici s kojima bih se želio boriti sljedeće godine. Bio bih više nego sretan okušati se protiv takvih boraca. No ne znam koliko je to realno''.

Bez obzira protiv koga bi se borio oduvijek je imao želju boriti se protiv najboljih.

''Budem li trebao čekati nema veze, ima i drugih boksača preko kojih bi mogao doći u poziciju boriti se protiv Furyja ili Usyka. Ima još toliko dobrih drugih boraca s kojima bih vrlo rado boksao'', istaknuo je Filip Hrgović.

Premda je pred sebe stavio visoke ciljeve, nije mogao izbjeći pitanje o eventualnom meču protiv Alena Babića. Naime, Savage često nastupa na Matchroomovim priredbama i ima sve više fanova na Otoku.

''Trenutačno uživa u svojih pet minuta slave, ali zna da me ne može pobijediti. Zašto bih se borio protiv njega?'', pita se Filip Hrgović, pa je otkrio kako bi taj meč završio:

''To bi bila jedna od mojih najlakših borbi i mislim da on to zna. Iduće godine želim samo velike borbe, tako da me borba protiv Babića ne zanima''.

Kopirati
Drag cursor here to close