Potvrđena borba

Hrgović i Hunter uskoro u ringu

Tko pobijedi u ovom meču dobit će priliku za naslov prvaka. Tamo će pobjednika čekati bolji između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.
Sport / Ostali sportovi | 27. 02. 2021. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović (12-0) dogovorio je borbu s Amerikancem Michaelom Hunterom (19-1-1).

Potvrdio je to njegov Team Sauerland na društvenim mrežama gdje je objavljen poster dvojice boksača. Datum borbe još nije poznat.

Tko pobijedi u ovom meču dobit će priliku za naslov prvaka. Tamo će pobjednika čekati bolji između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja, prenosi Index.

Hunter je trenutačno četvrti na ljestvici izazivača i trebao se boriti s drugoplasiranim sunarodnjakom Charlesom Martinom, ali je ovaj u međuvremenu odustao.

Budući da treći izazivač, Ukrajinac Oleksandar Usik, nije zainteresiran za IBF-ovu titulu i navodno želi boksati za svjetski naslov prema verziji Svjetske boksačke organizacija (WBO), sljedeći na redu je upravo Hrgović. IBF-ovu titulu, podsjetimo, drži Britanac Anthony Joshua.

Britanski promotor boksača koji je po ocu Livnjak Eddie Hearn rekao je nedavno kako je već ponudio ovaj meč Hunteru, ali nije dobio odgovor. Međutim, jedno je boksati protiv Hrgovića u običnom meču, a drugo za poziciju prvog izazivača na IBF-ovoj ljestvici, piše boxingnews24.com.

Kopirati
Drag cursor here to close