Pobjeda u Saudijskoj Arabiji

Hrgović nokautom srušio Molinu za pobjedu u najvećoj borbi karijere

Hrgović je nakon borbe i proglašenja dao izjavu u kojoj je prozvao najveća imena svjetskog boksa. Poručio im je da pristanu na borbu s mladićem iz Hrvatske.
Sport / Ostali sportovi | 07. 12. 2019. u 19:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EPA / Hrgović nokautom srušio Molinu

Filip Hrgović nokautirao je Erica Molinu u trećoj rundi borbe u Saudijskoj Arabiji! Hrvatski boksač dominirao je cijelom borbom i potpuno razbio Amerikanca.

Molina je dva puta bio u nokdaunu, jednom u prvoj, a drugi puta u drugoj rundi. Oba puta Molinu je spasio gong koji se oglasio.

Slomio ga u trećoj rundi

U trećoj rundi Hrgović je krenuo jako, bacio je nekoliko teških udaraca i nakon manje od minute uspio je srušiti Molinu koji se više nije ustajao, javlja Index.

Koliko je Hrgović štete napravio Molinu svojim udarcima govori i činjenica da Amerikanac nije uspio doći na proglašenje, a i kasnije kad se ustao, nije to uspio napraviti samostalno.

Prozvao najbolje

Hrgović je nakon borbe i proglašenja dao izjavu u kojoj je prozvao najveća imena svjetskog boksa. Poručio im je da pristanu na borbu s mladićem iz Hrvatske.

"Zadovoljan sam nastupom, imam puno poštovanja za Molinu koji je pristao na borbu sa mnom kad nitko nije htio. Hvala mojim trenerima, promotorima i hvala Saudijskoj Arabiji koja je omogućila ovu priredbu", rekao je Hrgović nakon borbe pa komentirao činjenicu da Molina žalio kako su neki njegovi udarci bili u nedozvoljena područja:

"Ovo je rat, koristio sam sva oružja. Okretao mi je leđa, to je regularan udarac, tu je sudac pa neka kažnjava ako sam pogriješio. Ovo je moja želja od početka karijere, nadam se da će netko od ratnika doći i da se borimo u Hrvatskoj. Ovo je opasan sport, uvjeren sam u svoje vještine i idemo dalje, vjerujem da mogu postati svjetski prvak, ali i da se može dogoditi da to nikad ne postanem", zaključio je Hrgović.

Kopirati
Drag cursor here to close