Trener Alcaraz pred polufinale

Ferrero: Čeka nas tijesan meč, sve je u detaljima

"Znamo Novaka dobro, pripremite se za taktičke situacija koje ćemo imati u tijeku meča. Što raditi ako ne igra dobro kao prethodnih dana, kakav treba da bude stav i drugi detalji. Sve je u detaljima", poručuje Ferrero.
Sport / Ostali sportovi | 09. 06. 2023. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juan Carlos Ferrero je kao tenisač Roland Garros osvojio jednom, 2003. godine. Dva puta je igrao četvrtfinale, jednom polufinale. Sada je kao trener doveo Carlosa Alcaraza do polufinala poprilično uvjerljivo. Međutim, tek pravi izazov slijedi danas, to je Novak Đoković. Naravno da je Ferrero prokomentirao današnje polufinale.

"Ne mislim da je to prednost, mislim da su obojica najbolji na svijetu. Novakje daleko iskusniji, osvojio je 22 Grand Slam titule, dok Carlos ovaj meč čeka od početka. Spreman je za ovakve mečeve i momente, pokušavamo da napravimo povijest korak po korak. Znamo da će Novak dati najbolje od sebe, da će se boriti do posljednjeg poena, pripremit ćemo meč podjednako dobro kao što mi možemo. Biće to tijesan meč, Carlos vjeruje u sebe i da može da pobjedi Novaka, obojica igraju na nevjerojatno. Znamo Novaka dobro, pripremite se za taktičke situacija koje ćemo imati u tijeku meča. Što raditi ako ne igra dobro kao prethodnih dana, kakav treba da bude stav i drugi detalji. Sve je u detaljima."

Kopirati
Drag cursor here to close