Nerman će prvi na teren

Fatić: Spreman sam igrati svoj najbolji tenis

"Daniel je jako dobar igrač, ja igram taj prvi meč i zaista se nadam da ću u tom prvom singlu igrati svoj najbolji tenis, da ću pružiti maksimum i zašto ne, osvojiti taj prvi bod", kaže Nerman Fatić u najavi meča.
Sport / Ostali sportovi | 15. 09. 2023. u 14:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano, ždrijeb nije ponudio ništa spektakularno. Bilo je jasno od početka da će ići po uhodanom sustavu, prvi protiv drugog i obrnuto, što znaći da će meč Svjetske skupine I, BiH - Njemačka otvoriti Nerman Fatić i Daniel Altmaier. Nerman je protiv Meksika probio led igrajući prvi meč, međutim ovo je ipak neka druga priča.

Protivnik je TOP 50 igrač (trenutačno 49. na svijetu), veliki izazov, ali i velika prilika za reprezentaciju BiH. Da eventualno već na startu zakomplicira situacija u ovom duelu. Fatić je ove godine bio u polufinalu challengera u San Marinu, Modeni, turnirima koji su igrani na zemljanoj podlozi. Altmaiera smo gledali u četvrtfinalu Madrida, Hamburga, u Davis Cupu je odigrao samo jedan meč do sada.

"Trenirali smo jako dobro, ja se osjećam jako dobro, uvjeti mi odgovaraju i zaista sam spreman. Daniel je jako dobar igrač, ja igram taj prvi meč i zaista se nadam da ću u tom prvom singlu igrati svoj najbolji tenis, da ću pružiti maksimum i zašto ne, osvojiti taj prvi bod. Mi smo u Mostaru tu od nedjelje, od ponedjeljka smo trenirali dva puta dnevno i probali smo podlogu i siguran sam da će svi igrati koji budu igrali ovog vikenda na terenu dati maksimum", zaključio je Fatić.

Kopirati
Drag cursor here to close