Mlada zvijezda u problemima

Emma Raducanu operirala ruke

Nažalost, nije dovoljno. Imam manji zahvat na objema rukama kako bih riješila probleme", napisala je Emma i poručila: "Razočarana sam što mogu reći da ću biti izvan terena sljedećih mjeseci, a dok sam tu, imat ću još jedan manji zahvat na gležnju.
Sport / Ostali sportovi | 05. 05. 2023. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na US Openu je bila senzacija. Osvojila je naslov, nakon čega su krenuli ugovori. S velikim, jakim kompanijama, tvrtkama, bila je među deset na svijetu, a onda je došao pad. Onaj rezultatski. Pa ozljede. Na posljednja četiri Grand Slama na kojima je igrala, nije prošla dalje od drugog kola.

Danas je 84. na svijetu i kako stvari stoje do kraja godine bi vrlo lako mogla ispasti iz društva najboljih 100. Jer posljednje informacije govore kako je britanska teniska zvijezda, Emma Raducanu završila na operacijskom stolu. Operirala je ruke. Emma je podvrgnuta manjim operacijskim zahvatima (čeka ju još jedan, na gležnju) kako bi riješila svoje stalne fizičke probleme i otkrila da će zbog toga biti izvan stroja sljedećih mjeseci, a očekuje se da će se vratiti tek nakon US Opena u New Yorku koji završava sredinom rujna, javlja The Sun.

To znači da nema šanse da igra na Roland Garrosu i da će također biti prisiljena preskočiti svoj domaći Grand Slam u All England Clubu. Raducanu je objavila fotografiju nasmijane, ali i skroz "zamotane" u bolničkom krevetu poput najljepše "mumije" na svijetu i rukom pisanom porukom za svojih 2,5 milijuna pratitelja na Instagramu i milijunima diljem svijeta poručila:

"Sa sigurnošću se može reći da je posljednjih deset mjeseci bilo teško jer sam se nosila s ponavljajućom ozljedom na kosti obje ruke. Dala sam sve od sebe da se nosim s bolovima i igram kroz njih veći dio ove godine i krajem prošle godine tako što sam dramatično smanjio opterećenje na treninzima, propuštao sam tjedne treninga, kao i kratila prošlu sezonu kako bih je pokušala izliječiti. Nažalost, nije dovoljno. Imam manji zahvat na objema rukama kako bih riješila probleme", napisala je Emma i poručila: "Razočarana sam što mogu reći da ću biti izvan terena sljedećih mjeseci, a dok sam tu, imat ću još jedan manji zahvat na gležnju. Boli me što ću propustiti ljetna velika teniska događanja i pokušala sam umanjiti važnost problema pa se zahvaljujem svim svojim obožavateljima koji su me nastavili podržavati kada niste znali činjenice. Radujem se što ću vas sve ponovno uskoro vidjeti."

Kopirati
Drag cursor here to close