I ne samo to

Ebanie Bridges bi snimala s Paige VanZant i njenim suprugom Austinom

"Pokušavamo nešto organizirati, ali je ona jako zauzeta, a i ja imam dosta posla. Nadam se da ćemo se uskoro uspjeti nešto dogovoriti. Voljela bih raditi s Paige VanZant. To bi bilo jako seksi " rekla je Ebanie
Sport / Ostali sportovi | 03. 08. 2023. u 10:26 Bljesak.info/Sportske novosti

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ebanie Bridges i Paige VanZant su poznate u borilačkom svijetu, no još su poznatije izvan njega jer se obje bave prodajom svojih fotografija i videa na platformama za odrasle gdje zarađuju nekoliko puta više nego u ringu.

Ebanie Bridges je radila kao profesorica matematike, a onda je počela s boksom, a kasnije i sa snimanjem sadržaja za odrasle. Sada želi napraviti suradnju s nekadašnjom MMA borkinjom Paige VanZant. Ebanie je priznala kako bi rado snimala s Paige i njenim suprugom Austinom.

"Pokušavamo nešto organizirati, ali je ona jako zauzeta, a i ja imam dosta posla. Nadam se da ćemo se uskoro uspjeti nešto dogovoriti. Voljela bih raditi s Paige VanZant. To bi bilo jako seksi " rekla je Ebanie i dodala da bi voljela i seks u troje s Paige i njenim suprugom.

Ebanie često privuče pažnju i na vaganjima na koje stigne u poprilično golišavim izdanjima, a nije loša ni u ringu gdje je postala IBF prvakinja svijeta. Ipak, posao izvan ringa ju izgleda više zadovoljava, a svakako joj donosi i više novaca.

 

Kopirati
Drag cursor here to close