Ostvario veliku želju

Zadovoljavao muškarce kako bi mogao financirati vlastitu karijeru

Iako se trebalo raditi o lakoj zaradi, Horie je objasnio kako su ga prevarili na razne načine.
Sport / Ostali sportovi | 04. 01. 2022. u 14:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poprilično iznenađujuće otkriće dolazi iz Japana, točnije od strane Yoshinorija Horieja. 26-godišnji japanski MMA borac, putem Twittera otkrio je kako je na bizaran način jedno vrijeme zarađivao dodatan novac, da bi mogao financirati svoju sportsku karijeru.

Naime, Horie je objasnio kako mu je jedan od prijatelja otkrio lak način zarade, a radilo se o pružanju čina masturbacije drugim muškarcima, takozvanom ''handjobu''. Iako se trebalo raditi o lakoj zaradi, Horie je objasnio kako su ga prevarili na razne načine. Međutim, njegova želja za MMA karijerom, bila je toliko velika da se pristao upustiti u takve stvari, piše Fightsite.

''Nisam imao novca, a uistinu sam htio baviti se MMA-om o svome trošku'', napisao je Horie.

Japanski MMA borac dodao je kako je zaradio oko 175 američkih dolara za manje od sat vremena posla. Toliko nije zarađivao niti nakon puna dva radna dana na poslu koji je inače radio. Bila je to financijski značajna stvar za njega i brzo se osigurao do te mjere, da se mogao posvetiti borilačkom sportu. Međutim, određeni psihički ožiljci ostali su kao posljedica svega toga.

''Poprilično je bolno sjetiti se sada, ali dok sam živ, mogu juriti svoje snove. I meni se sviđaju žene, a ne muškarci. Radio sam to zbog novca kako bih život mogao posvetiti MMA-u.'', dodao je Japanac u drugom ''tvitu'' koji je napisao.

Iako se radi o činu na koji će se masa ljudi zgražati, mora se priznati kako je Yoshinori Horie jedan od onih koji su uistinu spremni na sve zbog svojih snova. Mnogi pričaju da jesu, no djela govore više od riječi. Naravno, nameće se pitanje je li Japanac mogao potražiti neke prihvatljivije oblike zarade.

Inače, 26-godišnji borac trenutno nastupa pod okriljem Rizina, no nekoć je bio članom UFC-a. Samo jedan nastup uspio je odraditi za najjaču MMA organizaciju te je poražen od Hakeema Dawodua, nokautom u trećoj rundi. Meč je održan u sedmom mjesecu 2019. godine. Horie u svojoj karijeri ima 12 pobjeda i tri poraza, a trenutno je u nizu od tri uzastopne pobjede.

Kopirati
Drag cursor here to close