Održano polaganje

Dva nova crna pojasa za članove Taekwondo klub Cro Star

Josip Bevanda i Marina Aničić su uspješno položili za crni pojas 2. Dan. Oboje su pred ispitivačkim povjerenstvom Taekwondo saveza BiH pokazali zavidno znanje iz naprednih ručnih i nožnih tehnika, atraktivnih nožnih tehnika u skoku i priskoku...
Sport / Ostali sportovi | 03. 07. 2023. u 13:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Posušju u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine održano polaganje za crne pojaseve. Mostarski Taekwondo klub Cro Star imao je dva kandidata na ovom polaganju.

Josip Bevanda i Marina Aničić su uspješno položili za crni pojas 2. Dan. Oboje su pred ispitivačkim povjerenstvom Taekwondo saveza BiH pokazali zavidno znanje iz naprednih ručnih i nožnih tehnika, atraktivnih nožnih tehnika u skoku i priskoku, demonstrirali su samoobranu, odradili sparing te razbijali daske.

"Marina i Josip redovno treniraju, prate plan i program rada tako da su bili spremni i očekivali smo da će položiti. Crni pojas 2. Dan je svakako motivacija za dalje, za turnire ali i za druga neka zvanja u budućnosti kao na primjer da postanu treneri, suci..." rekla je trenerica kluba Klaudia Marić.

Mostarski Taekwondo klub Cro Star i dalje aktivno održava treninge, jer uskoro slijedi polaganje za učeničke pojaseve u klubu.

Kopirati
Drag cursor here to close