Poskok kup

Žetva medalja Cro Stara u Posušju

Turnir se održao na 4 borilišta s elektronskom opremom Daedo u Gradskoj dvorani Posušje. Ekipu su u Posušje vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.
Sport / Ostali sportovi | 11. 06. 2023. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastupio je u subotu na Poskok Kupu u Posušju, koji je okupio oko 350 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine. Mostarci su imali žetvu medalja. 24 natjecatelja se izborilo za čak 37 medalja, a od tog 11 zlata, 11 srebra i 15 bronci. Osvojeno je 5 pehara za ekipni plasman i 3 titule najboljih natjecatelja.

Zlato: Iva Marić (2 zlata), Matej Dankić, Josip Milićević, Marko Bošnjak, Mateo Barbarić, Niko Krešić, Petar Šimun Zovko, Lea Krešić, Mia Drežnjak, Mia Ivanković.

Srebro: Ana Drežnjak (2 srebra), Ante Milićević, David Bevanda, Filip Vizmara, Gabriel Aleksandar Ćeško, Matej Dankić, Mijo Glibo, Lea Krešić, Lucija Vizmara, Mia Ivanković.

Bronca: Jelena Ćeško (2 bronce), Petra Bukvić (2 bronce), David Bandić, Marko Bevanda, Marko Bošnjak, Mate Bandić, Gabriel Aleksandar Ćeško, Mateo Barbarić, Mijo Glibo, Niko Krešić, Petar Šimun Zovko, Nika Slišković, Petra Dankić.

Natjecateljima Cro Stara pripale su 3 titule najboljih natjecatelja:

- Marko Bošnjak je proglašen za najboljeg mlađeg kadeta,

- Niko Krešić je proglašen za najboljeg dječaka u kicku,

- Mateo Barbarić je proglašen za najboljeg vrtićanca.

I nekoliko još drugih članova Cro Stara je bilo u samom vrhu:

Mia Drežnjak je bila 2. najbolja djevojčica u kicku, Iva Marić je bila 3. najbolja djevojčica u kicku i 4. najbolja mlađa kadetkinja turnira. Matej Dankić je bio 4. najbolji junior turnira. Petar Šimun Zovko je bio 4. najbolji dječak u kicku.

Osvojeno je 5 pehara za ekipne plasmane:

- ekipno 1. mjesto u kicku za dječake

- ekipno 2. mjesto u vrtićancima

- ekipno 2. mjesto u kicku za djevojčice

- ekipno 3. mjesto u mlađim kadetima

- ekipno 3. mjesto u formama

"Što reći nego da sam prezadovoljna. Djeca su čitav dan imala borbe i maksimalno su se trudili što pokazuju i naši rezultati. Ponosna sam na sve njih a posebna pohvala ide za one koji su se okitili titulom najboljeg natjecatelja. Također sam presretna zbog onih koji iz turnira u turnir osvajaju medalje, pogotovo zlatne, čime pokazuju kvalitetu našeg rada u klubu ali je to i ogledalo njihove sposobnosti i truda." rekla je trenerica Klaudia Marić.

Turnir se održao na 4 borilišta s elektronskom opremom Daedo u Gradskoj dvorani Posušje. Ekipu su u Posušje vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Kopirati
Drag cursor here to close