Pola pola

Drugi dio turneje uz gledatelje

"Drago nam je što se kralj Novogodišnje turneje neće okruniti pred praznim tribinama. Odmah nakon zelenog svjetla krenuli smo s preuređivanjem tribina", rekao je Manfred Schutzenhofer, predsjednik Skijaškog kluba Bischofshofen.
Sport / Ostali sportovi | 21. 12. 2021. u 09:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako sada stvari stoje 70. izdanje novogodišnje turneje Četiri skakaonice će se po svemu sudeći podijeliti. Barem kada su u pitanju gledatelji. Kako su organizatori ranije potvrdili prve dvije stanice turneje u Njemačkoj, u Oberstdorfu (29. prosinca) i Garmisch-Partenkirchenu (1. siječnja) bit će bez gledatelja, dok će publike definitivno biti u Austriji.

U Innsbrucku i Bischofshofenu će biti dozvoljen određeni broj posjetitelja.U Innsbrucku 4. siječnja iduće godine bit će dozvoljeno 4.000 gledatelja, a na četvrtoj i posljednjoj skakaonici u Bischofschofenu 6. siječnja iduće godine dozvoljeno je 3.500 ljubitelja skijaških skokova.

"Drago nam je što se kralj Novogodišnje turneje neće okruniti pred praznim tribinama. Odmah nakon zelenog svjetla krenuli smo s preuređivanjem tribina", rekao je Manfred Schutzenhofer, predsjednik Skijaškog kluba Bischofshofen i direktor posljednjeg utrke.

Pobjednik posljednje turneje Četiri skakaonice bio je Poljak Kamil Stoch. U dosadašnjem dijelu sezone Svjetskog kupa, Ryōyū Kobayashi je ostvario tri pobjede, Karl Geiger dvije, dok su po jednom slavili Halvor Egner Granerud, Anže Lanišek, Jan Hörl i Stefan Kraft. Geiger je trenutačno vodeći u Svjetskom kupu s 594. boda.

Kopirati
Drag cursor here to close