Novak raspoložen nakon meča

Đoković: Ukrao sam Benu proslavu!

"Volio bih da se nije dogodio pad na kraju trećeg seta, ali je bitno vratiti se. Ta mala crna točka u kojoj se nađete, griješite, ali to je produžetak. Svi se ponekad osjećaju umorno tijekom meča", spomenuo je to Novak.
Sport / Ostali sportovi | 09. 09. 2023. u 09:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković pobijedio je Bena Sheltona i plasirao se u finale US Opena. Ukupno 36. put u finalu jednog Grand Slam turnira, deseti put na US Openu. Iako su domaći navijači očekivali više, Shelton nije uspio osvojiti niti jedan set. Tek je pružio jači otpor u trećem koji je dovukao do tie breaka.

"Nije bilo lako završiti meč, očigledno je da je jak, da je imao servis i bio je jako nepredvidiv. Morao sam ostati na svom putu, ostati fokusiran, a to sam i napravio. Do ovog trenutka sve ide po planu, sve sam dobio 3-0 osim Djerea, tu sam se vraćao nakon 0-2. Sada imam posljednji zadatak, borbu za titulu", rekao je Đoković u uvodu na nastavio:

"Volio bih da se nije dogodio pad na kraju trećeg seta, ali je bitno vratiti se. Ta mala crna točka u kojoj se nađete, griješite, ali to je produžetak. Svi se ponekad osjećaju umorno tijekom meča. Nekad se komentira, nekad ne, ali je bitno vratiti se na pravi put. Došao sam do trenutka da ponovno da ponovno serviram za meč, ali tu je bila publika. On je igrao bolje, ali bitno je da se sve zaboravi i krene naprijed."

Đoković je nizao komplimente na Sheltonov račun.

"Bio je to duel protiv vjerojatno najboljeg servera koji je igrao ovdje. Imao sam šansi, ali sam gledao da držim svoj servis i ne dozvolim mu da priđe na mom servisu. Zatvoreni krov je riješio problem vlage pa smo se manje znojili. Kvaliteta tenisa je bolja jer se vučemo po terenu kada je pretoplo", naglasio je Novak koji je na kraju slavio baš kako to radi Shelton.

"Ukrao sam Benu proslavu! Sviđa mi se ta proslava i jednostavno sam mu to ukrao", pojasnio je Nole.

Kopirati
Drag cursor here to close