Novak želi u Indian Wells i Miami

Đoković podnio molbu za ulazak u SAD

"Ostalo je svega još par dana do odluke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu", poručio je Đorđe Đoković.
Sport / Ostali sportovi | 10. 02. 2023. u 18:50 Bljeska.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podnio molbu za dobivanje posebne dozvole za ulazak u SAD, kako bi zaigrao na Mastersima u Indian Wellsu i Miamiju, izjavio je njegov brat Đorđe.

"To je nešto što nažalost nije u našim rukama, Novak mora dobiti posebnu dozvolu, s obzirom na to da SAD i dalje ne dozvoljava ulazak necijepljenima, što je zaista nevjerojatno jer je cijeli svijet otvoren i sportski događaji širom svijeta održavaju se sa cijepljenima i necijepljenim sportašima", rekao je Đoković.

Novak je dostavio svu potrebnu dokumentaciju, molbu, a direktori turnira u Indian Wellsu i Miamiju su javno iznijeli stav da je potreban tim turnirima i da žele da dođe, dodao je on.

"Ostalo je svega još par dana do odluke i ostaje nam da se nadamo pozitivnom ishodu", poručio je Đorđe Đoković.

Brat najboljeg tenisača svijeta istaknuo je da su svi u obitelji ponosni na način na koji je Novak osvojio 10. titulu u Melbourneu, unatoč svim problemima u posljednjih godinu i pol dana.

Također, dodao je da je on već polako počeo sa treninzima i da se nada da će osvojiti što više titula ove godine, bez obzira na to hoće li igrati u SAD-u.

Kopirati
Drag cursor here to close