Nije bilo lako

Đoković: Nisam bio siguran da li završiti meč

Bol je stvarala probleme na servisu, backhandu, morao je tražiti medicinski time out. Nakon meča je priznao kako se bojao, nije bio siguran hoće li izdržati do kraja.
Sport / Ostali sportovi | 29. 08. 2019. u 16:48 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je preskočio dvije prepreke, relativno lako. Za trijumf u prvom kolu je trebao malo nešto manje od dva sata. S Argentincem Londero je bilo 18 minuta duže.

Međutim, ono što brine Novaka i gomilu njegovih navijača su problemi s ramenom. Lijevim. Bol je stvarala probleme na servisu, backhandu, morao je tražiti medicinski time out. Nakon meča je priznao kako se bojao, nije bio siguran hoće li izdržati do kraja.

''Nije bilo lako igrati s takvim osjećajem u ruci. Sredinom prvog seta nisam bio siguran hoću li uspjeti odigrati meč do kraja. Već nekoliko tjedana me muči ova ozljeda. Nekada je bol jača, nekada slabija, ovo u meču protiv Londera je ponekim trenutcima bilo poprilično neugodno. Međutim, moraš znati kako reagirati u ovakvoj situaciji. Nisam bio često u ovakvim situacijama, ali onda kada se nađete morate reagirati kao profesionalac. Morate naći način kako igrati i nositi se s bolovima. Dobra stvar kod Grand slam turnira je da imate dan pauze između mečeva. Nadam se da će to biti dovoljno'', pričao je nakon meča Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close