Skinuo mu skalp

Đoković: Skidam kapu Medvedevu

Novak Đoković je u Cincinnatiju prvi put izgubio polufinale jednog turnira iz serije Masters nakon što je dobio prvi set, još tamo od 2013. godine.
Sport / Ostali sportovi | 18. 08. 2019. u 16:14 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roberto Bautista Agut, Philipp Kohlschreiber, Danil Medvedev, Rafael Nadal, Dominic Thiem. Zanimljivo društvo tenisača koji imaju jednu zajedničku poveznicu. Oni su uspjeli pobijediti ove sezone Novaka Đokovića.

Bautista Agut je do polufinala Cincinnatija bio jedini kojem je to pošlo za rukom. Nakon polufinala Španjolcu se pridružio i Daniil Medvedev. Rus je nakon Monte Carla, još jednom skinuo skalp najboljem tenisaču svijeta u tri seta 3:6, 6:3, 6:3.

Novak je imao set i break loptu za 3:2 u drugom setu, ali je Rus napravio veliki preokret. Medvedev kojemu je ovo bio 17 meč u 19 dana u jednom trenutku je tražio pomoć fizioterapeuta, mučila ga je bol u desnoj ruci.

"Iskreno ne znam kako sam napravio preokret. Bio sam poprilično umoran nakon prvog seta u kojem je Novak igrao odlično. Nisam bio siguran da mogu izdržati do kraja. Ipak, stvari su nekako počele mijenjati u drugom setu, publika je to prepoznala. Oni su mi dali tu potrebnu energiju", pričao je nakon meča Medvedev.

Novak Đoković je u Cincinnatiju prvi put izgubio polufinale jednog turnira iz serije Masters nakon što je dobio prvi set, još tamo od 2013. godine.

"Mislim da sam igrao veoma dobar meč. Naravno u gemovima u kojima sam gubio servis, kao onom na 1:1 u trećem setu, mogao sam da odigram bolje, ali kada neko servira blizu 200 kilometara na sat drugi servis i ne pravi mnogo duplih servis grešaka, a pritom snažno hvata svaki udarac, ostaje mi samo da mu skinem kapu. Igrao je nevjerojatno od 4:3 u drugom setu i nisam mogao mnogo da učinim", zaključio je Novak na kraju.

Kopirati
Drag cursor here to close