Mučio ga servis Hurkacza

Đoković napravio dramu u 3 ujutro

Ivanišević je zatražio videosnimke u pauzi između prve i druge faze meča u trenucima dok je Đoković vodio 2:0 u setovima. Oba je seta dobio u tie-breaku i dotad nije oduzeo Hurkaczu servis.
Sport / Ostali sportovi | 12. 07. 2023. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom meča osmine finala Wimbledona, bilo je jasno kako Novak Đoković ima velikih problema protiv Huberta Hurkacza. Imao je 2-0 u setovima kada je meč prekinut.Srpski tenisač je od Ivaniševića u noći zatražio analizu servisa Hurkacza u prva dva seta. Otkrio je to za BBC bivši tenisač Pat Cash.

"Jedan čovjek zadužen za statistiku rekao mu je da su u 3 sata ujutro dobili poruku od Gorana u kojoj je rekao: "Želimo sve reprize returna jer nije dobro vraćao servise. Dajte nam snimke svih vraćenih i nevraćenih servisa. Možete li mi ih poslati? U 1 sat ujutro, a meč je ionako završio kasno", čudio se Cash.

Ivanišević je zatražio videosnimke u pauzi između prve i druge faze meča u trenucima dok je Đoković vodio 2:0 u setovima. Oba je seta dobio u tie-breaku i dotad nije oduzeo Hurkaczu servis. Kada je meč nastavljen drugi dan Poljak je uzeo treći set, ali je u četvrtom Đoković prvi i jedni put napravio break i stigao do pobjede.

Kopirati
Drag cursor here to close