Nova pobjeda, novi rekordi

Đoković: Znam da mi žele uzeti skalp...

Danas je Novak uzvratio nakon gubitka prvog seta 4-6, 6-1, 6-4, 6-3, što je njegova 101. pobjeda na Wimbledonu čime je preskočio Petea Samprasa.
Sport / Ostali sportovi | 11. 07. 2023. u 23:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković nastavlja svoj put na ovogodišnjem Wimbledonu. Prijetio je Hurkacz koji je uspio uzeti set, Rublev je poveo 1-0, ali ni on nije izdržao.

Danas je Novak uzvratio nakon gubitka prvog seta 4-6, 6-1, 6-4, 6-3, što je njegova 101. pobjeda na Wimbledonu čime je preskočio Petea Samprasa. Istovremeno za Novaka je ovo 46. polufinale na Grand Slam turnirima, koliko je ostvario do sada i Roger Federer, dok je 12. put u polufinalu Wimbledona.

"Hvala na odličnoj atmosferi za obojicu tenisača, uživali smo. Andrej je dečko kojeg jako poštujem, unosi veliku žestinu tijekom meča, kako stenje tijekom poena, to me plaši. On je igrač iz Top 10 i čestitam mu na odličnom meču. Hvala što ste spomenuli brojke, tijekom turnira ne želim previše pričati o tome. Turnir na kojem sam sada mi je važan, samo o tome razmišljam, bit će samo teže, ali svidjelo mi se kako sam igrao, nadam se da ću pobijediti još jednom. Pritisak je dio našeg sporta, on nikad ne prolazi, koliko god mečeva igrao, ovdje je posebno veliki pritisak, ali mi daje i najljepše emocije, motivira me i inspirira da igram najbolji tenis. Znam da mi žele uzeti skalp, ali to se ne događa" pojasnio je raspoloženi Đoković.

Kopirati
Drag cursor here to close