Novak respektira Hrvatsku

Đoković: Nadam se da ćemo dobiti prvi singl

Sport / Ostali sportovi | 03. 12. 2021. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentacija Srbije je na ovogodišnje finale Davis Cupa stigla kao jedan od velikih favorita za osvajanje, međutim tijekom turnira malo su se stvari mijenjale. Prvo poraz od Njemačke, pa se sretan ulazak u četvrtfinale gdje ih Kazahstan poprilično namučio. Tako da u današnjem meču protiv Hrvatske, Srbija jeste favorit, međutim, apsolutni svakako nije. Posebno ako Hrvatska osvoji recimo prvi bod, što nije nemoguće.

"Sigurno je da postoji veliko rivalstvo između ove dvije reprezentacije, tu su dodatna očekivanja, jedni i drugi očekuju pobjedu. Bez obzira na to šta se desi na terenu, ono što je veoma lijepo u smislu pozitivne poruke i poštoavnja i prijateljstva sa tim momcima na terenu i van njega, rekao je u najavi meča Novak Đoković koji je s dosta respekta i poštovanja govorio o reprezentaciji Hrvatske.

"Ti momci su sjajni. Znam Čilića, imali smo velike duele kroz godine. Znam ga veoma dobro. Borna Gojo je jedno od najvećih iznenađenja na turniru, dobio je Sonega u Italiji što je bilo impresivno. Mlad je i odlično servira. Imaju najbolji par na svijetu, Mektića i Pavića. Dobijaju većinu mečeva koje igraju. Vidjeli smo kako su lagano pobjeđivali u Davis Cupu. Nadam se da ćemo dobiti taj prvi singl, imali smo i dana odmora koji nam je dobro došao. Imamo dobru kemiju u momčadi i možemo pobijediti, to nam je cilj i vrlo smo motivirani, naglasio je Đoković najavu današnjeg okršaja.

Kopirati
Drag cursor here to close