Prvi čovjek Australian Opena

Tiley: Čekamo Novaka

"Ako se vratite korak unatrag i pogledate, te okolnosti su bile izvan naše kontrole. Bismo li voljeli da se to nije dogodilo? Apsolutno. Jesmo li učinili sve što smo mogli u tom trenutku? Da, jesmo", istaknuo je Tiley.
Sport / Ostali sportovi | 23. 12. 2022. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uskoro kreće nova teniska sezona, početkom godine slijede turniri po Australiji, sredinom siječnja i Australian Open. Novak Đoković je planirao igrati jedan turnir (Adelaide) prije prvog velikog na kojem će za razliku od prošle godine sigurno nastupiti. Novak nastup na turniru koji je osvajao devet puta je prokomentirao direktor Australian Opena, Craig Tiley.

"Fokusirani smo na dobrodošlicu Đokoviću, koji stiže sljedećeg tjedna. Igrat će u Adelaideu, a onda i na Australian Openu. Puno sam razgovarao s njim tijekom godine, on je veliki šampion. Igra najbolji tenis i bit će favorit. Popularan je u Australiji, ovdje ima veliku bazu obožavatelja. Posljednje dvije godine su bile teške za cijeli svijet, ne samo za Australian Open. Ako se vratite korak unatrag i pogledate, te okolnosti su bile izvan naše kontrole. Bismo li voljeli da se to nije dogodilo? Apsolutno. Jesmo li učinili sve što smo mogli u tom trenutku? Da, jesmo", istaknuo je Tiley.

Kopirati
Drag cursor here to close