Još jedna teška priča

Dokić: Spavala sam u loži, našli me usred noći čistači

"Sakrila sam se iza jednog ugla u igračkoj loži da bih tu spavala. Našli su me usred noći čistači, koji su dolazili počistiti", ispričala je Jelena.
Sport / Ostali sportovi | 14. 11. 2023. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je puno toga rečeno, sa svakim novim izlaskom u medije, javnost saznaje neke nove, velikim dijelom šokantne detalje iz karijere Jelene Dokić. Za mnoge je njena priča jedna od najbolnijih u povijesti sporta.
Gostujući u jednom podcastu, Jelena je otkrila i nove nevjerojatne detalje.

"Bila sam polufinalistica Wimbledona, a sjedila sam u igračkoj loži u suzama. Pričam sa mojim ocem preko telefona koji mi kaže "Sramoto jedna, sramotiš mene i obitelj". Zato što sam izgubila polufinale! Nije mi bilo dopušteno vratiti se u hotel i rekao je da pronađem svoj način da radim šta god želim, spavala bih na ulici jer nisam mogla nazad. Sakrila sam se iza jednog ugla u igračkoj loži da bih tu spavala. Našli su me usred noći čistači, koji su dolazili počistiti", ispričala je Jelena.

Još ranije je priznala kako je Jelena u jednom trenutku svoje karijere razmišljala o samoubojstvu

"Malo mi je nedostajalo da 28. travnja 2022. godine skočim sa 26 kata i oduzmem si život. Nikad neću zaborativi taj dan. Sve je mutno. Sve je tama. Nema slike, tona, ništa nema smisla. Samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Bilo mi je jako teško zadnjih šest mjeseci. Stalno sam plakala. Skrivala sam se u toaletu na poslu kako bih brisala suze i kako nitko ne bi primijetio, a neprekidno plakanje doma je postalo nepodnošljivo. Osjećaji boli i tuge nisu odlazili. Život mi je bio razoren", rekla je tada Jelena.

Kopirati
Drag cursor here to close