Vratio se osvajač Australian Opena

Dodig: Ove godine je u miksu bilo posebno

"Stvarno sam sretan prije svega jer sam igrao jako dobro, ove godine u mixu je bilo posebno. Sretan sam što sam zdrav, još uvijek se dobro osjećam i jako mi je drago što igram kvalitetan tenis", rekao je Dodig
Sport / Ostali sportovi | 30. 01. 2022. u 18:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugu godinu zaredom Ivan Dodig se iz Australije vraća kao osvajač Grand Slam naslova. Prošle godine je slavio u konkurenciji muških parova, ove godine u miksu. S obzirom na titule koje je do sada osvajao, Dodig polako pravo sebi mjesto među najbojim igračima u konkurenciji parova. Posljednjih godina je tu, stalno u vrhu, bez obzira tko je partner.

Sada je uspio s Kristinom Mladenović uzeti titulu. Nastavak sezone mu donosi nastupe na ATP touru, miks je tek na rasporedu za par mjeseci u Parizu.

"Australija je prošle godine bila prelijepa za mene, ove godine isto tako. Vratiti se doma s još jednim Grand Slamom je uvijek lijepo, lijepo je krenuti u sezonu s najvećim mogućim peharom. Stvarno sam sretan prije svega jer sam igrao jako dobro, ove godine u mixu je bilo posebno. Sretan sam što sam zdrav, još uvijek se dobro osjećam i jako mi je drago što igram kvalitetan tenis', rekao je Dodig za HRT i zahvalio se svojoj partnerici s kojom je dosegnuo vrh.

Video: Ivan Dodig osvajač Australian Opena u mixu

 

Kopirati
Drag cursor here to close