Još jedan trijumf drugih nositelja

Dodig i Krajicek spasili meč loptu i prošli u četvrtfinale

Kod 5-4 na servis Austina, Kudla i Kirkov su imali meč loptu koju ne koriste. Kod 5-5, na drugu break loptu Dodig je sjajno reagirao i gem kasnije on i Austin Krajicek su slavili prolaz dalje.
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2023. u 22:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Dodig je izborio plasman u četvrtfinale US Opena. On i Amerikanac Austin Krajicek prošli su američku kombinaciju Denis Kudla-Vasila Kirkov u tri seta 5-7, 6-4, 7-5. Dodig i Krajicek su morali prvi spašavati break lopte, tri u šestom gemu. Nakon toga su ispustili tri za 6-5.

Za propušteno su kažnjeni u narednom gemu. U nastavku meča tenisači su bili poprilično sigurni na vlastitom servisu do devetog gema. Ivan i Austin su došli do breaka za 1-1 u setovima.
U trećem setu su Dodig i Krajicek rani došli do breaka, ali su prednost ispustili u osmom gemu.

Stvari su se zakomplicirale u desetom gemu, kod 5-4 na servis Austina, Kudla i Kirkov su imali meč loptu koju ne koriste. Kod 5-5, na drugu break loptu Dodig je sjajno reagirao i gem kasnije on i Austin Krajicek su slavili prolaz dalje. Hrvatsko-američki par je ipak na kraju pokazao kvalitetu i slavio nad parom koji je kolo ranije izbacio Matu Pavića i Nizozemca Matwea Middelkoopa

Video: Dodig/Krajicek - Kudla Kirkov 

U četvrtfinalu Dodig i Krajicek čekaju pobjednika dvoboja sedmih nositelja Santiaga Gonzalesa i Edouarda Roger-Vasellina i devetih nositelja Huga Nysa i Jana Zielinskog.

Kopirati
Drag cursor here to close