Opet netko pušio...

Zverev: Teren smrdi na marihuanu kao soba Snoop Dogga

Alexander Zverev, 12. igrač svijeta je istakao kako se "trava osjeti na cijelom terenu i kako "Teren 17 smrdi kao dnevna soba Snoopa Dogga."
Sport / Ostali sportovi | 31. 08. 2023. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marihuana je i dalje nezaobilazna tema na US Openu. Iako još uvijek nitko ne zna o čemu se radi. Prva se požalila Maria Sakkari koja je izjavila da se "miris marihuane osjetio na terenu, iako nije toliko utjecao na njezin nastup".

Nakon nje o istoj temi je pričao Alexander Zverev, 12. igrač svijeta koji je istakao kako se "trava osjeti na cijelom terenu i kako "Teren 17 smrdi kao dnevna soba Snoopa Dogga." Naravno, nakon ovakvih tvrdnji, teniski savez je pokrenuo istragu.

Glasnogovornik USTA-e poručio je da su pregledane snimke meča odigranog usred dana, no nisu pronašli dokaze da je netko od gledatelja pušio marihuanu na tribinama. Stoga smatraju da je miris došao iz obližnjeg Corona Parka, koji se nalazi pokraj Nacionalnog teniskog centra Billie Jean King.

Američki mediji podsjećaju kako miris marihuane na terenima US Opena nije novi slučaj. Australski tenisač Nick Kyrgios, koji ove godine ne nastupa na posljednjem Grand Slamu sezone, prošle godine žalio se na smrad jer je ranije u životu imao problema s astmom.

Kopirati
Drag cursor here to close