Prva pobjeda u F3

Dino Beganović slavio u Australiji

Prošle godine je dva puta bio na postolju, ali na onoj najnižoj stepenici. Radio je sjajan posao Dino u ovoj utrci, čekao je svoju priliku a ona je došla u 12. krugu.
Sport / Ostali sportovi | 24. 03. 2024. u 02:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve ono što je propustio napravit u prva tri nastupa ove sezone, Dino Beganović je nadoknadio u četvrtom. Momak iz Ferrarijeve akademije je još jednom potvrdio svoj potencijal, sjajnim nastup u utrci u Australiji. U 14. krugu Dino je pretekao Leonarda Fornarolija za svoj najbolji rezultat otkako nastupa u Formuli 3.

Prošle godine je dva puta bio na postolju, ali na onoj najnižoj stepenici. Radio je sjajan posao Dino u ovoj utrci, čekao je svoju priliku a ona je došla u 12. krugu. Prvo je prošao u zavoju broj devet Gabrielea Minija, timskog kolegu, nakon čega je krenuo u lov na Fornarolija. Nije dugo čekao, dva kruga poslije je preuzeo vodstvo koje je sačuvao do kraja.

"Zvuči jako dobro. Vrlo sam zadovoljan, nakon razočaravajućeg Bahreina, ovo je sjajan vikend. Imao sam vrlo dobar tempo, Automobil je bio dobar, a ja sam se osjećao samouvjereno. Osjećaj je jako dobar. Imali smo iskustvo od jučer pa smo znali što treba, a što ne. Naučili smo puno o gumama i kako njima upravljati na ovoj stazi" naglasio je Beganović kojeg u narednom periodu očekuju nova testiranja. U ovom trenutku ima 28 bodova i trenutačno je četvrti u ukupnom poretku Formule 3.

Kopirati
Drag cursor here to close