Drugo mjesto u Monte Carlu

Beganović: Ovo je sjajan rezultat

Gabriele nije napravio veliku grešku pa mi na kraju nije dao priliku, ali dao sam sve od sebe da ostanem blizu i napravio sam što sam mogao", naglasio je Dino Beganović u izjavi nakon utrke.
Sport / Ostali sportovi | 28. 05. 2023. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozilo se u Bahrainu, Australiji i Monacu. Vozile su se sprint i one klasične utrke u ovosezonskom izdanju Formule 3. Novajlija u ovom društvu, Dino Beganović je uspio na utrci u Bahreinu dohvatiti treće mjesto, dok je danas u Monte Carlu završio kao drugi.

Beganović je od početka držao drugo mjesto, a onda je krenuo u napada na vozača Hitech Pulse-Eighta, Gabrielea Minìja. Posebno zanimljivo je bilo u posljednja dva kruga. Beganović je u pojedinim sektorima bio brži, ali se Minì uspio obraniti. Nakon današnje utrke, Beganović drži četvrto mjesto s 46 osvojenih bodova. Gabriel Bortoleto je s dva prva mjesta daleko ispred, ima 78 bodova. Za Dinu je današnji rezultat bio najbolji u dosadašnjem dijelu sezone.

"Osjećam se dobro, sretan sam što sam danas osvojio 18 bodova. Nastojao sam napraviti više ali i ovo drugo mjesto je sjajan rezultat, najbolji ove godine. Bio sam blizu na kraju, napravio sam pritisak ali to nije bilo dovoljno. Imao sam dobar tempo i tako sam jako sretan zbog ovoga. Znate kako je jako teško proći nekoga u Monte Carlu, posebno u završnici kada su gume uništene, ali morate praviti pritisak, nadati se da će vozač ispred vas pogriješiti. Gabriele nije napravio veliku grešku pa mi na kraju nije dao priliku, ali dao sam sve od sebe da ostanem blizu i napravio sam što sam mogao", naglasio je Dino Beganović u izjavi nakon utrke.

Kopirati
Drag cursor here to close