VIDEO | Okršaj velikana

Miočić nakon prozivke Jonesa: "Radit ću kao inače i prebiti ga"

"Ne moram ništa posebno trenirati, radit ću kao inače i prebiti ga", rekao je Stipe, potvrdivši kako je srpanj mjesec u kojem želi tu borbu.
Sport / Ostali sportovi | 05. 03. 2023. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odmah nakon što je Stipe Miočić dočekao prozivku Jona Jonesa na borbu između novog teškaškog prvaka i najvećeg UFC teškaša u povijesti, dobio je priliku svom budućem protivniku odgovoriti.

Sve vodi tome kako će se oni boriti u srpnju, na UFC priredbi povodom tradionalnog International Fight Weeka, a obojica su potvrdili kako ih taj datum zanima.

Srpanj 

"Nemam što puno reći, vidimo se u srpnju", kratko je Stipe odgovorio Megan Olivi, nakon što ga je upitala kakvi su dojmovi nakon borbe.

Pokušala je doći do nekog mišljenja o Jonesovoj izvedbi, no u tome očito danas nije mogla uspjeti, piše Gol.hr.

"Ne moram ništa posebno trenirati, radit ću kao inače i prebiti ga", rekao je Stipe, potvrdivši kako je srpanj mjesec u kojem želi tu borbu:

"To je ono što želim, apsolutno i neupitno. Tako su mi rekli i ja ću biti spreman. Htio sam tu borbu već sad, ali nije se tako dogodilo. Čekat ću srpanj, nije bitno."

Drugi pokušaj dobivanja mišljenja o Jonesu došao je spomenom njegove teškaške veličine, koju je jako dobro ponio u ovu borbu. No, odgovor je i dalje bio onakav kakvom se nije nadala.

"Svi smo mi veliki dečki u teškoj kategoriji, nemam tu što dodati."

Otvorena prozivka

A gdje Stipi vidi svoju prednost? Ako mislite da je na to dao detaljniji odgovor, varate se.

"Bit ću teži od njega, treniram za to. Ali, u srpnju ćete vidjeti gdje je moja prednost", zaključio je ovaj kratki intervju.

Stipe se nije borio od ožujka 2021. godine, što znači da će do novog nastupa proći dvije i pol godine. No, Jones je sam ovom borbom dokazao kako pauza ne mora apsolutno ništa značiti.

Podsjetimo, Jon Jones pobijedio je Ciryla Ganea i potvrdio da je možda i najveći MMA borac.

S pojasom oko pasa poslao je otvorenu prozivku Miočiću, koji ga je pozorno slušao.

"Ooooo da, baby. Želite li vidjeti kako pobjeđujem Stipu?", rekao je Jones uz ovacije publike, nastavivši:

"Ono što znam je to da UFC svojim fanovima ispunjava želje. Stipe, nadam se da treniraš. Ti si najveći teškaš svih vremena. To je ono što želim, želim te, opako te želim."

Na kraju je Jones proizveo zvuk koze, time aludirajući na "G.O.A.T" status, odnosno status najvećeg svih vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close