Prekršio pravilo kućnog pritvora

Davis će ipak u zatvor

Niti mjesec dana nakon izricanja kazne, Davis je prekršio pravila kućnog pritvora i ostatak kazne morat će odslužiti u zatvoru. Davis bi tako trebao provesti u ćeliji nešto više od 60 dana, a teško je reći da ovakav rasplet nije bio očekivan.
Sport / Ostali sportovi | 02. 06. 2023. u 10:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je nokautom u sedmoj rundi sredio Ryana Garciju, Gervonta Davis je ostvario veliku pobjedu u karijeri. Međutim, trebao je još jednu, onu na sudu. Davis je u veljači priznao krivnju za četiri kaznena djela; napuštanje mjesta prometne nezgode s tjelesnim ozljedama, vožnja s oduzetom prometnom dozvolom, prolazak kroz crveno svjetlo i neprijavljivanje materijalne štete.

Okružna sutkinja Althea M. Handy rekla je u veljači da se Davis izjašnjava krivim pod uvjetom da "nema dogovora o tome koja će kazna biti izrečena prilikom izricanja presude." Zatvor je izgledao kao realna opcija, a onda je sud odlučio da neće ići u zatvor. Na kraju je osuđen na 90 dana kućnog pritvora te će morati odslužiti 200 sati društveno korisnog rada.

Međutim, ni to očito nije bilo dovoljno problematičnom boksaču da se smiri.

Niti mjesec dana nakon izricanja kazne, Davis je prekršio pravila kućnog pritvora i ostatak kazne morat će odslužiti u zatvoru. Davis bi tako trebao provesti u ćeliji nešto više od 60 dana, a teško je reći da ovakav rasplet nije bio očekivan. Još prije tri godine je Davis prošao svojim Lamborghinijem kroz crveno svjetlo na semaforu i skrivio prometnu nesreću. Gervonta je svojim automobilom udario u drugi automobil (Toyota Solara), a udario je točno u vozačeva vrata tog drugog automobila.

Nakon toga se zabio u ogradu obližnje prodavnice pa je još i pobjegao s mjesta nesreće. Nekoliko je ljudi završilo ozlijeđeno, ali srećom, nitko nije izgubio život. Na kraju se ispostavilo kako je Davis vozio bez dozvole koja mu je ustvari bila oduzeta.

Kopirati
Drag cursor here to close