Nije mu prvi put

Drake se kladio na Paula pa izgubio 400.000 dolara

Onaj tko se susretne s Drakeom bilo da se radi o pojedincu ili nekoj skupini sportaša obično gubi u narednoj utakmici.
Sport / Ostali sportovi | 28. 02. 2023. u 01:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sedmoj stigao je i prvi poraz Jakea Paula. Nakon što je njihova borba dva puta odgođena, Paul i Tommy Fury napokon su uspjeli ukrstiti rukavice. Podijeljenom sudačkom odlukom, polubrat svjetskog prvaka u teškoj kategoriji Tysona Furyja je slavio podijeljenom sudačkom odlukom.

Samom Jakeu čini se poraz nije previše teško pao, puno teže su poraz primili oni koji su se kladili. Jedan od njih je kanadski reper Drake. On je izgubio 400.000 dolara u bitcoinu. Kladio se da će YouTube zvijezda Jake, pobijediti nokautom te je potencijalno mogao zaraditi 1.5 milijuna dolara u bitcoinima.

"Ja sam kriv. Njemu 400.000 dolara nije ništa. Prije je osvojio puno više novca kladeći se na mene. Vjerojatno je sada na pozitivnoj nuli po okladama na mene", pojasnio je Paul.

Međutim, kako pišu pojedini mediji, recimo Daily Mail, reper nije baš neki stručnjak kada je su u pitanju oklade. Prema Daily Mailu, reper je osvojio samo jednu od svojih sedam Super Bowl oklada. Ipak, ono što ga još više karakterizira u sportu jest njegovo prokletstvo. O čemu se radi?

Onaj tko se susretne s Drakeom bilo da se radi o pojedincu ili nekoj skupini sportaša obično gubi u narednoj utakmici. Paul Pogba je bio igrač Manchester Uniteda kad se susreo s Drakom. Četiri dana kasnije Manchester United je poražen. Sličnu sudbina je zadesila Layvina Kurzawu i PSG, odnosno Conora McGregora. Međutim, nisu svi baš gubili. Alphonso Davies i Bayern nisu bili pogođeni nakon interakcije u listopadu 2021. godine, dok je Tyson Fury također odbacio prokletstvo pobijedivši Deontaya Wildera nakon što je dobio Drakeovu podršku. Drake je usput šest puta izgubio okladu na Super Bowl, dok je ostao bez milijun dolara jer se kladio na Argentinu kao pobjednika u regularnom tijeku finala SP.

Kopirati
Drag cursor here to close