Poznati parovi četvrtfinala

Danska sigurna protiv Egipta, Hrvatska deveta

Ovaj put ćemo u četvrtfinalu gledati duele Francuska - Njemačka, Švedska - Egipat, Norveška - Španjolska (ponovo) te Danska - Mađarska.
Sport / Ostali sportovi | 23. 01. 2023. u 22:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završen je i drugi krug Svjetskog prvenstva za rukometaše. Kompletirani su parovi četvrtfinala. Skoro da su priča ista kao i prije dvije godine u Egiptu. Samo je jedan promjena. Umjesto Katara tu je povratnik u društvo najboljih Njemačka. U četvrtfinalu 2021. godine igrali su Španjolska - Norveška, Danska - Egipat, Francuska - Mađarska te Švedska - Katar,

Ovaj put ćemo gledati duele Francuska - Njemačka, Švedska - Egipat, Norveška - Španjolska (ponovo) te Danska - Mađarska.

Na kraju priče, u skupi IV, Danske je dobila Egipat pet razlike 30:25, Gidsel i Pytlick su zabili po osam golova, Abdelhak šest. Hrvatskoj je za prolaz trebala pobjeda Egipta s 11 razlike, no već nakon petnaestak minuta Danci su vodili s 9:3 i bilo je jasno da je sve osim pobjede dvostrukih svjetskih prvaka znanstvena fantastika.

U skupini III, prva je Norveška s čistih 5-0. Johannessen je bio prvi strijelac Norveške u slavlju 28:26, dok je Njemačka imala Knorra s osam golova. U ovoj skupini je treća Srbija ispred Nizozemske. Utakmice četvrtfinala su na rasporedu za dva dana, dvije u Gdańsku, dvije u Stockholmu.

Kopirati
Drag cursor here to close