Bila je Odbojkaška muza

VIDEO I Danas igra u Rumunjskoj, nekada se slikala za Playboy

Danas ima 38 godina ova vijest da je pronašla novi klub u Rumunjskoj vjerojatno i ne bila toliko zanimljiva, da se ne radi o igračici koja je jedno vrijeme "osvajala" naslovnice.
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2024. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mariana Andrade Costa, Brazilska odbojkašica je prije nekih mjesec dana potpisala ugovor s ekipom CSM Bukurešt. To je njen četvrti klub Europi, do sada je igrala u Zürichu, Monzi, Olympiakosu. Dugo vremena je igrala Brazilu, tamo je promijenila nekih desetak klubova. S reprezentacijom je osvojila Svjetski Grand Prix, bila je prvaka Južne Amerike, ima zlato s Univerzijade.

Video: Mariana Andrade

Danas ima 38 godina ova vijest da je pronašla novi klub u Rumunjskoj vjerojatno i ne bila toliko zanimljiva, da se ne radi o igračici koja je jedno vrijeme "osvajala" naslovnice. U to vrijeme, imala je nadimak "Odbojkaška muza", čak je završila na naslovnici Playboya.

Danas nakon svega kaže da se kaje zbog toga:

"Naravno da se kajem i trudim se nekako da sve to ostane samo prošlost. Ne vidim sebe kao muzu, već kao sportistkinju. Zato i ne volim da pričam o tome. U jednom trenutku sam bila na prekretnici, imala sam 26 godina i skoro sam prestala igrati odbojku. Na kraju sam analizirala i odlučila. Nastavljam se baviti odbojkom. Ja sam ipak odbojkašica", pojasnila je Marine novinarima u Rumunjskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close