Zgodna odbojkašica

Key Alves završila u Playboyu

Pažnju na sebe je skrenula nakon što je njen profil pojavio na platformi za odrasle OnlyFansu.
Sport / Ostali sportovi | 05. 01. 2024. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Key Alves je velika zvijezda u Brazilu. Osim što sjajno izgleda, bavi se odbojkom. Na Instagramu je prati više od 13 milijuna ljudi. U posljednje vrijeme ima problema s ozljedom, pa ima vremena da se posveti nekim drugim stvarima.

Pažnju na sebe je skrenula nakon što je njen profil pojavio na platformi za odrasle OnlyFansu. Onda je došao Neymar pa je situacija bila idealna za društvene mreže. Navodno je Brazilac bio spreman za sestre Alves.

"Htjeli mi to ili ne, to je danas moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem 50 puta više nego od odbojke, a na OnlyFansu i više jer je mjesečna cijena od 16 eura fiksna. Ono što je zanimljivo, Key ne nudi "golotinju". Barem tako kaže.

"Fotografije koje objavljujem na svojoj stranici OnlyFans u potpunosti su namijenjene "laganim" i profesionalnim sesijama. Bez golotinje ili nečeg sličnog. Svatko tko ovo traži na mom profilu neće to pronaći", pojasnila je Key.

Sada je uspjela Key, kako kaže ispuniti još jedan san. Slikati se za Playboy.

"Kad sam odrastala, Playboy je za mene bio nešto daleko. Ovo je oduvijek bio moj san. Radila sam naporno i ispunila cilj. Imam jaku radnu naviku i osjećam da će 2024. godina biti moja", poručila je Key Alves. Koja je već sada dobila milijun lajkova nakon objave ove informacije. Prve slike su se pojavile, ali se sve ostale očekuju u narednom periodu.

Kopirati
Drag cursor here to close